Cabaret

Maartje & Kine

Vibrato!

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Waarom vibreert de wereld zo heftig en waarom kan liefde zo snel omslaan in haat en vertrouwen in angst? Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek stellen Maartje & Kine de waan van de dag ter discussie.

In ‘Vibrato!’ bewijzen beiden opnieuw hun ongekende muzikaliteit en humor. Een verfrissende muzikale comedy van de nerds onder de damesduo’s!

“Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert”, schreef Het Parool over Maartje & Kine. Na hun eerste show ‘Vreemd Folk’ waren de kranten al niet zuinig met sterren, met opvolger ‘De Goldberg Machine’ bevestigde het duo zijn ongekende muzikaliteit en humor. In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, waarom liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek stellen Maartje & Kine de waan van de dag ter discussie. Het resultaat is een nieuwe portie “verfrissende muzikale comedy” (Leeuwarder Courant ****).

Bekend van o.a. DWDD, Podium Witteman, Giel op 3FM en Gijs 2.0

Website: www.maartjeenkine.nl

Leeuwarder Courant **** over ‘Vreemd Folk’: “Verfrissende muzikale comedy. (…) Er valt veel te genieten bij dit talentvolle duo.”

Theaterkrant **** over ‘Vreemd Folk’: “De mooiste muziek, betoverend glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor. Maartje en Kine gooien alles in de strijd om het te gaan maken.”