Cabaret

Marc de Hond

Wie bang is, krijgt ook klappen

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Zijn internetmiljoenen verdampten, zijn grootouders stierven en hij liep een dwarslaesie op. Toch kwam Marc de Hond sterker en optimistischer dan ooit uit deze periode. In de inspirerende voorstelling ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt hij uit waar angst vandaan komt en wat je ertegen kunt doen. Voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, politici die angst zaaien of mannen in een rolstoel.

Na zijn veelgeprezen debuut ‘Scherven Brengen Geluk’ komt Marc de Hond met een inspirerend vervolg: ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’, in regie van Silvester Zwaneveld en met muziek van Ivo de Wijs.
Het leven van De Hond werd overheerst door angsten, tot alles waar hij zo bang voor was hem ook daadwerkelijk overkwam. Zijn internetmiljoenen verdampten, zijn grootouders stierven en hij liep een dwarslaesie op. Tot zijn verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. Hij vertelt een inspirerend en optimistisch verhaal en legt uit waar angst vandaan komt en wat je ertegen kunt doen. Voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici of mannen in een rolstoel.

Website: www.marcdehond.nl