Marcel de Groot

Prijs € 21,-

Kleine zaal

Prijs € 21,-

Eindelijk! Marcel de Groot staat na vijftien jaar weer met een eigen theaterprogramma op de bühne. De afgelopen jaren plukten onder anderen Maarten van Roozendaal en Boudewijn de Groot in het theater de vruchten van De Groots muzikale talenten. Nu is het tijd om opnieuw op eigen benen te staan. ‘#HELD’ is een heerlijk theaterconcert met gloednieuw repertoire, wat ouder werk en soms een cover of vertaling.

Het zal veel mensen plezier doen: na vijftien jaar gaat Marcel de Groot weer met een eigen programma het theater in! ‘#HELD’ wordt een theaterconcert met gloednieuw repertoire, wat ouder werk en hier en daar een ter zake doende cover of vertaling. In de jaren negentig bracht Marcel platen uit als ‘Manen kweken’ – met de hit ‘Mag ik naar je kijken’ – en het veelgeprezen ‘De Liefde, De Wals en De Kater’. De laatste jaren stond hij vooral in dienst van anderen, in het theater onder meer van zijn vader Boudewijn en Maarten van Roozendaal.
Maar nu is het tijd om weer op zichzelf te staan. Een comeback om naar uit te kijken.

Zang en gitaar: Marcel de Groot | gitaar, mandoline en zang: Cor Mutsers

Een comeback om naar uit te kijken

Website: www.bostheaterproducties.nl