Margriet Sjoerdsma

Songs from Odelien

Kleine zaal

Kleine zaal

Klein en intiem of groots en meeslepend: zangeres Margriet Sjoerdsma zingt zich recht ieders hart in. In het Noorse huisje Odelien – in een overrompelend landschap en ver weg van de waan van alledag, stress, drukte en chaos – schreef zij pakkende liedjes over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. Topmuzikanten begeleiden Sjoerdsma tijdens haar nieuwe theaterconcert.

De afgelopen seizoenen liet Margriet Sjoerdsma haar kwaliteiten horen in een eerbetoon aan Eva Cassidy. In haar nieuwe theaterconcert keert ze terug bij haar eigen liedjes, die ontstonden in Odelien, een huisje in Noorwegen, ver weg van de waan van alledag, van stress, drukte en chaos. Midden in een overrompelend landschap, waar de natuur nog heer en meester is en de stilte oorverdovend, schreef Sjoerdsma over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. Met haar topmuzikanten brengt ze de liedjes afwisselend klein en intiem of groots en meeslepend. Een avond muzikaal genot van een vrouw die zich recht je hart in zingt.

Zang, ukelele en piano: Margriet Sjoerdsma | contrabas, piano en zang: Cord Heineking | cello en zang: Michelle Courtens | gitaar en zang: Arie Storm | drums, percussie en zang: Willem van der Krabben

Website: www.margrietsjoerdsma.com

De Telegraaf over ‘A Tribute to Eva Cassidy’:
“Wereldniveau. (…) Van een klasse die doet denken aan die van de te jong overleden Amerikaanse zelf.”