Cabaret

Martijn Kardol

Bang

Accent zaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Martijn Kardol sleepte in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht. Een unicum. In zijn avondvullende debuutvoorstelling 'Bang' neemt hij zijn publiek mee in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen. Deze uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos staat garant voor veel cabaretesk plezier!

“Een uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos”, schreef de Volkskrant over Martijn Kardol, die in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht sleepte. Een unicum.
‘Bang’ is het avondvullend debuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, die het publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen. Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie. “Een geweldige winnaar.” (Dagblad van het Noorden)


Regie: Wilmie Wilhelm

Won Leids Cabaret Festival én Groninger Studenten Cabaret Festival in één seizoen!

Website: www.martijnkardol.nl

NRC Handelsblad: “Indrukwekkende Kardol wint cabaretfestival.”

Het Parool: “Hij vertelt soepel en zingt bovendien twee prima liedjes. Het eerste, waarin hij een meisje aan wil spreken, maar het telkens uitstelt, is werkelijk van een grote schoonheid.”

Dagblad van het Noorden: “Een geweldige winnaar.”

de Volkskrant: “Uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos.”