Cabaret

Martijn Kardol

Welkom

donderdag

4

juni
2020

20:30 uur

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

4

juni
2020

20:30 uurAccent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na zijn debuutvoorstelling ‘Bang’ maakt Martijn Kardol in zijn tweede voorstelling contact met de wereld en de mensen om zich heen. Althans, dat probeert hij. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Doet hij de deur verder open of gooit hij deze dicht?

Kardol is een veelgevraagd radiocolumnist, bijvoorbeeld voor Radio 538 en NPO 3FM, en was bij RTL Late Night wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’.

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.


Regie: Wimie Wilhelm

‘Indrukwekkend’ (NRC), ‘uitstekende verteller’ (de Volkskrant) en ‘een geweldige winnaar’ (Dagblad van het Noorden)

Website: tbvtheater.nl martijnkardol.nl

“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★ Theaterkrant)

“Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★ DVHN)
“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★ Volkskrant)

 

Deel deze voorstelling:   E-mail