Cabaret

Martijn Koning

Koning van de Lach

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Martijn Koning is hilarisch, absurd, rauw, brutaal, politiek volkomen incorrect en zit boven op de actualiteit. Het Algemeen Dagblad riep hem twee jaar geleden uit tot een van de grootste Nederlandse cabaretbeloften. In zijn voorstelling 'Koning van de Lach' voert satire op het scherpst van de snede de boventoon. Reken niet op een rode draad: 'Ik kom gewoon langs. En ik doe sowieso elke avond iets anders.' Koning blijft verrassen.

Martijn Koning doet het op zijn eigen manier. Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen wéér iets nieuws. Titels vindt hij onzin. “Ik kom gewoon langs. En ik doe sowieso iedere avond iets anders. Een rode draad? Dat kan ik helemaal niet. Ik word gek als ik elke avond hetzelfde doe.”
Koning is hilarisch, absurd, rauw, brutaal, politiek volkomen incorrect en zit bovenop de actualiteit. Niet voor niets riep Algemeen Dagblad hem in 2014 uit tot een van de grootste beloftes van het cabaret. Satire op het scherp van de snede, dat kan er maar één zijn: de ‘Koning van de Lach’.

Website: www.bunkertheaterzaken.nl

NRC Handelsblad:
“Koning is onbedaarlijk geestig. (...) Hij is het zeldzame type cabaretier dat je overlaadt met grappen die je na afloop moeiteloos én weer lachend herhaalt.”