Literair

Martin Šimek

Šimek ontmoet

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Interviewer, schrijver, levenskunstenaar, theatermaker en oud-tennisser Martin Šimek staat bekend als een ontregelaar. Invoelend, begripvol, meegaand en soms tegendraads ontlokt hij zijn gesprekspartners uitspraken waar zij zelf van opkijken. In dit intieme theaterprogramma ontvangt hij twee gasten. Reken er maar op dat zij hem uitvoerig gaan vertellen over hun diepste zielenroerselen, motieven, angsten en verwachtingen.

Oud-tennisser Martin Šimek gaat door het leven als interviewer, schrijver, levenskunstenaar, theatermaker en ontregelaar. In welke rol dan ook, telkens slaagt hij er in zijn bijzondere kijk op de zaken des levens over het voetlicht te krijgen.
In ‘Šimek ontmoet’ kruipt hij in zijn rol als (theater)interviewer. Zijn streven om voortdurend in het moment te leven maakt hem tot een zeer geschikte gesprekspartner. Jarenlang liet hij voor radio en tv talloze prominenten en ‘gewone’ mensen vertellen over hun diepste zielenroerselen, motieven, angsten en verwachtingen. Invoelend, begripvol en meegaand, soms tegendraads ontlokte hij zijn gasten uitspraken waar ze zelf van opkeken. Ondertussen blijft Šimek Šimek: dwars tegen de tijdgeest in. In dit intieme theaterprogramma ontvangt hij twee gasten. Reken maar dat er het nodige ter tafel komt.


Concept en interview: Martin Šimek | redactie: Martijn Jas

Website: www.martinsimek.nl