Jeugd & Familie

Masha en de Beer

Familiemusical

zondag

10

februari

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 18,-
JEUGD € 16,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

zondag

10

februari

15:00Rabobank zaal

Prijs € 18,-
JEUGD € 16,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

Beer heeft eindelijk rust gevonden. Maar ondeugend buurmeisje Masha kan natuurlijk niet stilzitten! Opnieuw beleeft zij samen met Beer en haar andere bekende vriendjes een doldwaas avontuur. Na de populaire animatieserie op televisie komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Het prachtige poppenspel, de fleurige decors en vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal zorgen voor een onvergetelijke theaterervaring. Met na afloop een fotomoment. Beregezellig!


Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Beregezellig!

Website: www.vanhoorne.com