Micheline Van Hautem & Soli Brass Leeuwarden

Prijs € 21,-

AEGON zaal

Prijs € 21,-

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt al jaren beschouwd als één van Europa’s beste vertolkers van Jacques Brel. Samen met bastrombonist Jos Jansen en brassband Soli Brass Leeuwarden brengt ze de onvergetelijke songs van de bijna veertig jaar geleden overleden Belgische zanger ten gehore. Na een instrumentaal deel van de muzikanten imponeert Van Hautem met bekende én minder bekende Brel-liedjes.

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ gaat ze de samenwerking aan met een plaatselijk harmonie- en/of fanfareorkest en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland.

Na een instrumentaal eerste deel van het orkest imponeert Van Hautem na de pauze met de allermooiste Brel-chansons: Amsterdam, Ne Me Quitte Pas, Marieke, La Chanson des Vieux Amants; ze komen allemaal voorbij in speciaal voor Brel & Brass geschreven, spiksplinternieuwe arrangementen.

Zang: Micheline Van Hautem | bastrombone: Jos Jansen | m.m.v. Soli Brass Leeuwarden

Micheline van Hautem brengt Brel terug in het theater

Website: www.michelinemusic.com