Entertainment

Mini & Maxi

NU!

AEGON zaal

Prijs € 35,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 35,50
incl. garderobe en pauzedrankje

We kennen de Godfather of Soul en de King of Pop en… de Grootmeesters van het Muzikale Variété: Karel de Rooij en Peter de Jong. Laatstgenoemden zijn echter nog springlevend, en dat is wel zo prettig. Mini & Maxi stonden vorig jaar voor het eerst in twaalf jaar weer samen op het podium. Een doorslaand succes. Met vaste regisseur Jos Thie voegt het befaamde duo met ‘NU!’ een gedenkwaardig hoofdstuk toe aan het al zo veelzijdige oeuvre.

Je hebt de Godfather of Soul, de King of Pop en… de Grootmeesters van het Muzikale Variété: Karel de Rooij en Peter de Jong. Het aangename verschil is dat de laatsten nog springlevend zijn. Wat heet! Vorig jaar stonden de heren voor het eerst in twaalf jaar weer als Mini & Maxi op het podium en het succes was als vanouds. Het gouden repertoire is stevig opgefrist en gevoegd bij de ervaringen die De Rooij en De Jong opdeden bij het coachen van variététalenten zoals Ashton Brothers, Percossa en Wëreldbänd en bij het spelen van hoofdrollen in de toneelhit ‘Wachten op Godot’. Met vaste regisseur Jos Thie voegt het duo zo weer een prachtig hoofdstuk toe aan het al zo veelzijdige oeuvre. “Het ziet er allemaal gesmeerd uit en de mannen hebben overduidelijk plezier in elkaar en het optreden.” (Trouw)


Regie: Jos Thie · met: Karel de Rooij en Peter de Jong

Website: www.mini-maxi.nu

Theaterkrant ****:
“De Rooij en De Jong spelen alle scènes met veel vakmanschap. (…) Dankzij een aantal goede (regie)keuzes is de voorstelling ook qua compositie en setting geslaagd.”

Trouw ***:
“Eigenlijk is hun befaamde marionettenact alleen maar mooier geworden. Voor de rest is het muzikaal variété als vanouds. Het ziet er allemaal gesmeerd uit en de mannen hebben overduidelijk plezier in elkaar en in het optreden.”