Mister and Mississippi

For us to remember

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Indie- en folkliefhebbers hebben de Utrechtse band Mister and Mississippi massaal omarmd. Tijdens dit intieme concert spelen zij liedjes van hun succesvolle debuutalbum en van opvolger ‘We Only Part to Meet Again’. En wie weet enkele nieuwe songs. Loepzuiver, dromerig en akoestische samenzang, maar ook snijdende gitaarpartijen, opzwepende synthesizers en stuwende drums.

De eerste twee albums van Mister and Mississippi vonden hun weg naar de harten en cd-collecties van vele indie- en folkliefhebbers. In theatersetting komt de zeggingskracht van de liedjes, die soms doen denken aan die van Bon Iver en Fleet Foxes, nog beter tot zijn recht. U hoort de vele muzikale dimensies van de band: loepzuivere, dromerige, akoestische samenzang, maar ook snijdende gitaarpartijen, opzwepende synthesizers en stuwende drums. Voor dit concert maakt het Utrechtse viertal een selectie van het debuutalbum en opvolger ‘We Only Part to Meet Again’. Oude nummers krijgen een nieuw jasje en wie weet hoort u ook al aanzetten tot nieuwe songs.

Met: Samgar Lemuël Jacobs, Maxime Barlag, Tom Broshuis en Danny van Tiggele

Website: www.misterandmississippi.nl