Muziek

Mnozil Brass

Cirque

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Deze show is een must voor liefhebbers van een spetterend blazersensemble. Het getalenteerde zevental van Mnozil Brass staat al jaren aan de internationale top. Ook met hun nieuwste show gaat het Oostenrijkse gezelschap alle kanten op. Zij duiken de diepte in en verrassen met humor, cabaret, comedy en buitengewone virtuositeit. In de piste transformeert Mnozil Brass het dagelijks leven met muziek en humor tot een vrolijk vlooiencircus.


Met meer dan 120 concerten per jaar in de mooiste zalen ter wereld komen de heren van Mnozil Brass ook in 2018 weer naar Nederland!

Cirque
"Cirque" is de nieuwste show van de zeven Mnozil Brass spelers die in de piste het dagelijkse leven met muziek en humor transformeren tot een vrolijk ‘vlooiencircus’.
In de vierentwintig jaar van hun bestaan hebben ze een ontdekking gedaan tijdens hun legendarische optredens in de Rocky Mountains, Shibuya en Uhlingen-Birkendorf: Keer op keer - zelfs tijdens het meest oprechte muzikale werk - barst het publiek uit in lachen. Stomverbaasd, maar zij kunnen de reacties van de verloren zielen in het publiek niet verklaren. Sterker nog: er wordt meer en meer gelachen. Wilfried kan zijn eigen tuba nauwelijks horen. De zeven vrienden realiseren zich dat de hilariteit zo groot is, dat het publiek niet stil te krijgen is. En dat al bijna een kwart eeuw!
Mnozil Brass gaat haar eigen gang: ze hebben een missie en hebben het vaste voornemen dit aan het publiek over te brengen.
Kortom: De aarde is rond, de mensheid lacht en de wereld is een circus. Een ‘Cirque’, zullen we maar zeggen.

Verbazingwekkend mooi muziekcircus

Website: www.mnozilbrass.at