Dans

Monkey Mind

Platform- K, les ballets C de la B en CC De Grote Post Oostende

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
COMBITICKET € 30,-
incl. garderobe

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
COMBITICKET € 30,-
incl. garderobe

‘Ik ben niet mooi. Ik ben niet lelijk. Ik zou nooit iemand verleiden die Birkenstocks draagt. Ik houd niet van grote tenen. Misschien heb ik net gesproken met iemand die iemand heeft vermoord. Ik zeg graag dankjewel. Ik zou met iemand willen communiceren zonder woorden of gebaren en alles precies zo ervaren als in de hersenen van die ander.’ Monkey Mind is een dynamische voorstelling met vijf dansers met en zonder beperking.

Een ‘monkey mind’: het eindeloze gebabbel in je hoofd, wanneer je van gedachte naar gedachte springt, van emotie naar emotie, zoals een aap van boom naar boom. 

Monkey Mind is een dynamische voorstelling waarin vijf dansers op intense manier proberen tot elkaar te komen. Voor deze creatie werkt Lisi Estaras (les ballets C de la B) met dansers met en zonder beperking. De choreograaf en haar dansers gaan daarbij verder dan de verwachtingspatronen en aarzelen niet om taboes te doorbreken. Wordt ontmoeting mogelijk in de Monkey Mind?


De voorstelling Monkey Mind op vrijdag 6 oktober kan gecombineerd worden met de Masterclass choreografie op vrijdag 6 oktober om 12:30 uur.

Bestel je combiticket hier.

Dynamische voorstelling met vijf dansers met en zonder beperking

Website: platform-k.be