Theatercollege

Mr. Gerard Spong

In Vertrouwen

zaterdag

26

januari
2019

20:15

AEGON zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

26

januari
2019

20:15AEGON zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

In een bijzondere collegevoorstelling vertelt mr. Gerard Spong over zijn leven en carrière als vooraanstaande strafrechtadvocaat. Op intrigerende wijze geeft hij een inkijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. Spong bespreekt facetten als dilemma's en bewijsperikelen aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken. Bezoek deze boeiende voorstelling voor het perfecte alibi.

‘In Vertrouwen’ is een bijzondere college-voorstelling, waarin Mr. Gerard Spong vertelt over zijn leven en carrière als een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij zit veertig jaar in het vak en werd tot nu toe zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Op intrigerende wijze geeft Spong een inkijk in het functioneren van een pleitbezorger in strafzaken; zijn taakopvatting, dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en natuurlijk de bewijsperikelen. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.
Mr. Gerard Spong treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in ‘College Tour’, was hij een van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie ‘Kijken in de ziel’ en geeft hij geregeld zijn visie op actuele gebeurtenissen in tv-programma’s als ‘Pauw’ en ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast bracht hij meerdere (misdaad)romans uit.

Topadvocaat bespreekt geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken

Website: www.wereldtheater.com

“Het theatercollege van Mr. Gerard Spong staat als een huis.” – Theaterparadijs

“Een inhoudelijk interessant maar vooral ook leuk en toegankelijk college” – Musicalnieuws

“Affiniteit met zijn werk is geen vereiste om uitermate geboeid te raken” – Advocatie.nl