Toneel

Mugmetdegoudentand

BUIK

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

'Buik' is een confronterende komedie over oude wrok, nieuw leven, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. Bob vraagt zijn zus Marit om draagmoeder te worden voor hem en zijn vriend. Na het succesvolle ‘Fifty Fifty’ en ‘Een Flinke Linkse Vrouw’ is deze voorstelling de derde succesvolle samenwerking van Lies Visschedijk (bekend van Gooische Vrouwen en Soof), Marcel Musters en schrijfster Aaf Brandt Corstius. Het slot van een prachtig drieluik over man-vrouwrelaties.


“Maar Marit. Luister nou. Als ik een nier nodig had zou je me toch ook helpen?” Bob neemt zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar Texel. Eenmaal in het vakantiehuisje, blijkt dat hij nog een reden heeft: hij wil haar vragen om draagmoeder te worden voor hem en zijn vriend. ‘Buik’ is een komedie over oude wrok en nieuw leven, over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. Maar vooral over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus?
Na het succes van ‘Fifty Fifty’ en ‘Een Flinke Linkse Vrouw’ is ‘Buik’ de derde samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf Brandt Corstius. Het is een prachtig drieluik geworden over man-vrouwrelaties: een open relatie van een echtpaar, de ongemakkelijke relatie van twee vreemden en de familieband van broer en zus.


Tekst: Aaf Brandt Corstius | spel en regie: Marcel Musters en Lies Visschedijk | decor: X+L | kostuums: Maartje Wevers

Met Lies Visschedijk en Marcel Musters

Website: www.mugmetdegoudentand.nl

“Elk detail zit goed en Musters en Visschedijk spelen soepel en hartverwarmend.” (de Volkskrant ****)