Jeugd & Familie

Muziek van Beneden

Het Houten Huis

zondag

9

december

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

zondag

9

december

15:00Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

Een straat vol dichte deuren, overlopende harten, ongewone ontmoetingen en muziek die door alle muren dringt. Er woont een broedende buurman, er sluipt ’s nachts een tijgermeisje rond en er speelt een pianoleraar, maar alleen voor zichzelf.. Best een vreemde straat dus. In de wonderlijke familievoorstelling 'Muziek van Beneden' vertelt Het Houten Huis een prachtverhaal vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek.

De heerlijk wonderlijke familievoorstelling ‘Muziek van Beneden’ leidt naar een straat vol dichte deuren, overlopende harten, ongewone ontmoetingen en muziek die door alle muren dringt. De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. ’s Nachts sluipt er een tijgermeisje door de straat. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen voor zichzelf. En ik, ik ben een konijn en morgen geef ik een feestje.
In ‘Muziek van Beneden’ komen alle bijzondere kwaliteiten van Het Houten Huis samen: met onuitputtelijke creativiteit en zonder woorden een prachtverhaal vertellen vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek. “Het oogt als een op muziek gezette film van Alex van Warmerdam, maar voelt warmer.” (de Volkskrant ****)

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen
met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet
(voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een
lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- | reserveer hier


Idee en regie: Elien van den Hoek | compositie: Radek Fedyk | spel: Marlies Hamelynck, Anne Harbers, Janice Slot, Maarten Smit, Marc Stoffels en Radek Fedyk

Website: www.hethoutenhuis.org