Toneel

’n Zomer Zonder Vrouw… in Grou

Ernst Daniël Smid en Bartho Braat

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Twee echtparen gaan elk jaar met elkaar op vakantie. Als de beide echtgenotes overlijden, besluiten de mannen hun jaarlijkse trip voort te zetten. Het brengt ze, ondanks hun onderlinge verschillen, dichter bij elkaar. Een voorstelling van Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid vol aanstekelijke humor en relativeringsvermogen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=kmAtCOm-4Fg

Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen. De tragikomedie ‘’n Zomer zonder Vrouw... in Grou’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee echtparen gaan elk jaar samen op vakantie naar Friesland. Wanneer de beide echtgenotes komen te overlijden – de een door kanker en de ander bij een ongeval – besluiten de mannen de jaarlijkse vakantie toch doorgang te laten vinden. En ondanks dat ze qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt de vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.
Toen Smid en Braat filmopnamen over dit onderwerp maakten, bleek al snel een bijzondere chemie tussen de mannen te bestaan. Die brengen ze mee naar het theater, voor een voorstelling vol aanstekelijke humor, levenservaring en relativeringsvermogen.


Cast: Ernst Daniël Smid en Barto Braat

Bijzondere chemie op het podium tussen Ernst Daniël Smid en Bartho Braat

Website: www.zomerzondervrouw.nl