Toneel

Nasrdin Dchar

JA

donderdag

28

februari

20:30

Accent zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

28

februari

20:30Accent zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Nasrdin Dchar gaat trouwen en u bent van harte uitgenodigd! Niet alleen voor het feest, maar ook bij alle voorbereidingen en de vragen die daarbij komen kijken. Dchar gaat op zoek naar het geheim van een goed huwelijk. En naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. Daarvoor duikt hij van de ene rol in de andere en zingt en danst hij zich door de avond heen. Het wordt hoe dan ook een avond om nooit te vergeten. of ‘de mooiste avond van uw leven’.

Na ‘DAD’, zijn onvolprezen voorstelling over het vaderschap, gaat Nasrdin Dchar ons verder inwijden in zijn huiselijk leven. Want hij gaat trouwen met zijn vriendin en laat dat nou net op nummer zeven staan in de Top 10 meest stressvolle gebeurtenissen. Meer nog dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.
Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk maken. Ondertussen duikt hij in de ene na de andere rol en zingt en danst hij zich door de avond. Het wordt hoe dan ook een avond om nooit te vergeten.


Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft | regie: Floris van Delft | spel: Nasrdin Dchar | toneelbeeld: Robin Vogel | licht: Jantje Geldof en Mike den Ottolander

Het wordt hoe dan ook een avond om nooit te vergeten. Of ‘de mooiste avond van uw leven’

Website: www.theaterbureaudemannen.nl