Toneel

Nasrdin Dchar

DAD

Kleine zaal

Prijs € 21,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 21,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar wordt vader. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? ‘DAD’ is een voorstelling over vaderschap. Over generaties, emigratie, toen, nu en straks. Over hier en daar, leven en dood. En niet te vergeten: over liefde. Maak kennis met een aanstaande vader die het ene moment in de wolken is en dan weer doodsbang is voor de wereld waarin zijn nageslacht een weg moet vinden.

Acteur en Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar wordt vader. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? In deze tijd, in deze wereld? En wat doet het aanstaande vaderschap met hem? Want het is ook een confrontatie met zijn roots, die zo belangrijk voor hem zijn. Welke elementen van zijn achtergrond, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding – gaat hij overdragen op zijn kind?
‘DAD’ is een voorstelling over vaderschap. Over generaties, emigratie, toen, nu en straks. Over hier en daar, leven en dood. Over liefde! Gebracht met de energie van een aanstaande vader, die het ene moment in de wolken is, dan weer doodsbang voor de wereld waarin zijn nageslacht een weg moet vinden.

Website: www.finkers.nl