Cabaret

Nathalie Baartman

Voest

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Cabaretière Nathalie Baartman heeft een eigenaardige kijk op het leven. In 'Voest' (Twents voor vuist) vecht ze voor vrolijkheid en voor een beetje meer liefde. Zij komt op, grijpt iedereen beet en sleept hen mee. Vrolijker en liefdevoller worden begint bij jezelf. Maak een vuist. ‘Voest’ is een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift.

Voest. Dat is Twents voor vuist. Gaat Nathalie Baartman knokken? Nou, laten we zeggen dat ze gaat vechten voor vrolijkheid en een beetje meer liefde. Hoe? Door zelf maar eens te beginnen. Dus wordt ‘Voest’ een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift. Ontembaar? Ja zeg, kom gewoon maar kijken. Want Baartman mag er dan een ietwat eigenaardige kijk op het leven op nahouden, haar vorige voorstelling ‘Louter’ werd uitstekend ontvangen: “Opnieuw is er geen ontkomen aan bij Nathalie Baartman: ze komt op, grijpt je beet en sleept je mee.” (Theaterkrant ****)

Website: www.nathaliebaartman.nl

De Telegraaf over ‘Louter’****:
“Naar ‘Louter’ ga je niet toe voor de snelle grap of het hoge tempo. Nathalie Baartman voert je mee naar haar universum dat zowel herkenbaar als wereldvreemd is. Voor wie zich daaraan over durft te geven, is het goed toeven bij deze authentieke cabaretière.”

Theaterkrant over ‘Louter’: ****:
“Opnieuw is er geen ontkomen aan bij Nathalie Baartman: ze komt op, grijpt je beet en sleept je mee. (…) Baartman neemt zaken waar die ons geen zier zouden interesseren, maar die van haar theaterprogramma’s steeds intrigerende trips maken.”

de Volkskrant over ‘Louter’:
“Haar met dik Twents accent aangebrachte wereldvreemdheid werkt op de lachspieren, maar weet ook te ontroeren.”