Jeugd & Familie

Nationale Voorleesdagen

POEP!

AEGON zaal

Prijs € 7,50

VANAF 2 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 7,50

VANAF 2 JAAR

Met de hitvoorstelling ‘Poep!’ verrast Meneer Monster met een nieuwe bewerking van een populair kinderboek over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Bijzonder aan deze hilarische slapstickvoorstelling is dat de jonge toeschouwers (2+) langs een lange loper zitten en alles van dichtbij meemaken. Vanwege de Nationale Voorleesdagen wordt 'De kleine Walvis', prentenboek van het jaar, vooraf voorgelezen in de foyer.

De makers van De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos komen nu met een nieuwe bewerking het populaire kinderboek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

Als de kleine mol op een dag zijn kop boven de grond steekt, gebeurt het: het is rond en bruin en ziet er uit als een worst en het komt precies op zijn kop terecht. Mol gaat direct op zoek naar de dader. Hij vraagt alle langskomende dieren of zij hier meer van weten. Maar allemaal kunnen ze bewijzen dat zij de dader niet zijn. Dan komen er twee strontvliegen langs...

Poep! Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een hilarische, fysieke slapstickvoorstelling vol dieren en dierenpoep. Bijzonder aan de voorstelling is de publieksopstelling. Het publiek zit langs een lange loper waar de hele dieren bende aan je voorbijkomt. Als publiek zit je er bovenop!


Meneer Monster
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar producties een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater wil worden. Ze bewerken internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te gaan veroveren. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘Pixar theater' vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster speelt hitvoorstellingen zoals Poep! (2+), De Gruffalo (3+) en Fantastische Meneer Vos (4+).


Naar een idee van: Gèrard Pillen In een bewerking van: Meneer Monster Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, e.a.

De feestelijke start van de Nationale Voorleesdagen

Website: www.meneermonster.com