Klassiek

Rabobank zaal

JONGEREN € 17,50

Première!

Een bijzondere verzameling muzikanten en componisten bezingt in Oost West Thuis Niet Best (ex-) asielzoekers en vluchtelingen uit alle windstreken. Een verhaal van verdriet en hoop op een betere toekomst. Een bijzonder project, dat voor het NBE de vanzelfsprekendheid vertolkt van de verbindende rol van muziek tussen mensen, waar ze ook vandaan- of terechtkomen. In 2017 gaat het NBE alweer voor de derde keer samenwerken met Stichting De Vrolijkheid om deze voorstelling te realiseren.

Voorafgaand aan de voorstelling Oost West Thuis Niet Best verzorgt musicologe, publicist en redacteur Saskia Törnqvist om 19:30 uur een gratis inleiding, waarbij u meer te weten komt over de achtergrond en het maakproces van de voorstelling.

Website: nbe.nl