Jazz

Hothouse Redbad Jazz

Kleine zaal

Kleine zaal

New Cool Collective staat al 25 jaar garant voor zijn unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Deze funky, energieke achtkoppige formatie speelde wereldwijd: van de hipste jazzclubs tot de grote rock- en popfestivals. Onder leiding van saxofonist Benjamin Herman brengen ze zaal na zaal naar het kookpunt.

New Cool Collective staat al bijna vijfentwintig jaar bekend om zijn unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Deze funky, energieke en dansbare achtkoppige formatie speelde wereldwijd: van de hipste jazzclubs tot de grote rock- en popfestivals. Onder leiding van saxofonist Benjamin Herman brengen ze zaal na zaal naar het kookpunt totdat het zweet van het plafond druppelt en er geen voet meer vast op de grond blijft staan. Of, zoals Het Parool ze ooit omschreef: “Een super strakke, heel plezierige smerige bende”.
Een mooie afsluiting van het jazzseizoen bij Hothouse Redbad!

Benjamin Herman – sax David Rockefeller – trompet Willem Friede - keyboards/arrangeur Joost Kroon – drums Frank van Dok - percussie Jos de Haas - percussie Leslie Lopez - bas Rory Ronde - gitaar

Een mooie afsluiting van het jazzseizoen bij Hothouse Redbad!

Website: www.newcoolcollective.com