Muziek

NJJO & Ruben Hein

zondag

21

februari
2021

15:00 - 16:10 uur
Geen pauze

Rabobank zaal

Prijs € 17,50

zondag

21

februari
2021

15:00 - 16:10 uur
Geen pauzeRabobank zaal

Prijs € 17,50

05-01-2021: De voorstelling is van 10 januari verplaatst naar 21 februari. Bezoekers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Ruben Hein & het NJJO (Nationaal Jeugd Jazz Orkest = Jong Oranje van de jazz) sloten eerder dit jaar met een spannende mix van pop & jazz met een symfonisch randje een succesvolle clubtour af en brachten de EP Mosaic uit. En nu zijn ze te zien in De Harmonie!

De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein  bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten Het NJJO, het Nationaal Jeugd Jazz \orkest ofwel het Jong Oranje van de jazz, is winnaar van de Zilveren Notekraker. Dat betekent dat volgens de 35.000 vakgenoten het NJJO een belangrijke smaakmaker is op de podia. 
De na landelijke audities geselecteerde toptalenten (18x) doorlopen als NJJO onder leiding van Ruben Hein een tweejarig coaching traject dat gekoppeld wordt aan diverse workshops, masterclasses  tournees en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.  
 


 

Deel deze voorstelling:   E-mail