Klassiek

T/M 29 JAAR € 13,50

AEGON zaal

T/M 29 JAAR € 13,50

Hoe ‘Mienskip’ in 2018 wil je het hebben? Op zondag 16 september zingen 400 amateurzangers uit het noorden het spectaculaire koorwerk Carmina Burana van Carl Orff onder leiding van dirigent Jules van Hessen. Zij worden daarbij begeleid door het Noord Nederlands Orkest en het Noord Nederlands Concertkoor.
Al in 2016 werd de Scratch door het Noord Nederlands Orkest  uitgevoerd in De Oosterpoort in Groningen.  Voor velen een droom die uitkwam. Na twee dagen intensief repeteren wisten de deelnemers een fantastisch concert neer te zetten.

“Het was een indrukwekkende ervaring”, zegt deelnemer Rianneke Postma. “Verbazingwekkend hoe snel je één kunt zijn met honderden mensen die je niet kent. Geen chaos, alleen maar lekker zingen. Hoe de dirigent het deed weet ik niet, maar hij kreeg het voor elkaar om het stuk er strak en met plezier in te krijgen. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.”

Dit zangspektakel, samen met het Noord nederlands orkest en het Noord
Nederlands Concert Koor wordt een onvergetelijk concert onder leiding
van dirigent Jules van Hessen.

Dirigent: Jules van Hessen
Muziek: Karl Orff | Carmina Burana
Solisten: Perrine Gouarné, sopraan | Frank Dolphin Wong, bariton | Georgi Sztojanov, tenor

Met 400 amateurzangers uit Noord-Nederland!

Website: www.nno.nu