Klassiek

AEGON zaal

Prijs € 35,-
JONGEREN € 12,50

Het Nieuwjaarsconcert van het NNO is van oudsher dé gelegenheid om met familie en vrienden het nieuwe jaar in te luiden. U wordt onthaald op feestelijke orkestwerken en bekende aria’s, alles van grote namen als Strauss jr., Léhar, Gershwin, Verdi en Puccini.

Programma: Werken van onder anderen Johann Strauss jr., Franz Lehár, George Gershwin, Giuseppe Verdi en Giacomo Puccini
Dirigent: Rossen Gergov
Met: Adina Aaron (sopraan)

De Amerikaanse sopraan Adina Aaron treedt op als soliste. Begin 2019 maakte ze furore als titelheldin in Gershwin’s opera ‘Porgy and Bess’, bij de Nationale Opera in Amsterdam. “Bess is een magnetische verschijning”, schreef NRC over Aaron’s vertolking.

Programma: Werken van o.a. Johann Strauss jr., Franz Léhar, George Gershwin, Verdi en Giacomo Puccini Dirigent: Rossen Gergov Met: Adina Aaron (sopraan)

Welluidender kunt u 2020 niet beginnen!

Website: nno.nu