Toneel

Accent zaal

SERIEPRIJS € 12,50

korting met dbiebpas

Een man en een vrouw hebben een afgelegen huis gekocht aan een fjord. Een plek waar ze samen alleen kunnen zijn. Na aankomst dreigen demonen uit het verleden en een opdringerige buurman al snel de rust te verstoren. De twijfel slaat toe. Zonder het uit te spreken, dreigt hun relatie uit elkaar te rafelen. Waar zijn de twee geliefden bang voor?

Resultaat van een theatraal onderzoek van talentvolle acteurs en dansers onder regie van Liliane Brakema.

Er Zal Iemand Komen is geen gewone voorstelling, maar de uitkomst van een theatraal onderzoek dat gestart is in Groningen. Onder de naam NNT Raw geeft het Noord Nederlands Toneel talentvolle makers de ruimte en tijd om te experimenteren. Regisseur Liliane Brakema zocht en vond door te werken met acteurs en dansers naar een manier om te laten voelen, wat niet gezegd wordt in de tekst vol ongrijpbare stiltes. Waar zijn de twee geliefden bang voor?
Het resultaat is een intieme voorstelling, een combinatie van toneeltekst en beweging, die de toeschouwer recht in het hart raakt.

Regie: Liliane Brakema | Tekst: Jon Fosse | Dramaturgie: Robbert van Heuven | Spel: Joost Bolt, Bram van der Heijden, Wendell Jaspers | Choreografiecoach: Giulio d'Anna | Muziek: Bauke Moerman | Vormgeving: Hendrik Walther en Liliane Brakema

Met dank aan: Lewis Seivwright, Jorijn Vriesendorp en Wilko Sterke |  Scenografie: Hendrik Walther

Een intieme voorstelling die je recht in het hart raakt

Website: nnt.nl firmaducks.nl