Toneel

Noord Nederlands Toneel

All Inclusive

AEGON zaal

Prijs € 24,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 24,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Met de bruisende, eigenzinnige voorstelling ‘All Inclusive’ neemt het huidige artistieke team van het Noord Nederlands Toneel feestelijk afscheid. Een groep stamgasten voert in dit ensemblestuk elke nacht gesprekken met elkaar. Met hun kroegkrakeel bouwen zij een paradijs op, maar die ideale wereld is de volgende ochtend alweer vergeten. Een verrassende parade vol beeldend vuurwerk.

‘All Inclusive’ is de feestelijke afscheidsvoorstelling van het huidige artistieke team van het Noord Nederlands Toneel. Nog één keer komen zij met een multidisciplinaire voorstelling die barst van de bruisende eigenzinnigheid en visuele explosiviteit. Het ensemblestuk ‘All Inclusive’ sleurt u mee in het rumoerige leven van een groep stamgasten, die elke nacht tijdens de laatste gesprekken met hun eigen gelijk en ongezouten meningen een paradijs weten te bouwen. Maar de twijfels achter dit kroegkrakeel nemen toe, wanneer hun ideale wereld de volgende ochtend weer vergeten is. Een dement universum. Net zoals het geluk dat dat de vluchteling najaagt een utopie blijkt te zijn.
Volg de regisseurs, acteurs, decorbouwer en muzikanten in deze parade richting een gedroomde uitweg. De reis begint met een ongemakkelijk gevoel, komt dan op stoom met kneiterhard rechtsradicaal cabaret, caramboleert tegen de vangrail van de poëzie, om te eindigen in een beeldend vuurwerk. ‘All Inclusive’ is daarmee een waardige afsluiter van een veelzijdig oeuvre.


Van en met: Ko van den Bosch, Malou Gorter, Bram van der Heijden, André Joosten, Ola Mafaalani, Peter Vandemeulebroecke, Jochem Stavenuiter, Eef van Breen en de Eef van Breen Group

Afscheidstournee

Website: www.nnt.nl