Festivals & Events

Noordelijk Wijnevent

Voor kenners én genieters!

Foyer

Prijs € 10,-

Foyer

Prijs € 10,-

Wijn speelt de hoofdrol tijdens het Noordelijk Wijn Event. Wijnkenners en genieters kunnen tijdens dit niet te missen weekend, hun wijnhart helemaal ophalen. Proef bijzondere wijnen bij de vele wijnimporteurs, laat u verrassen door spraakmakende presentaties, geniet van de speciale, ambachtelijk bereide tapas die zo heerlijk samengaan met een goed glas wijn.

Wijn speelt de hoofdrol tijdens het Noordelijk Wijnevent, het vervolg op de succesvolle Friese Wijnmarkt. Wijnkenners en genieters kunnen tijdens dit weekend niet alleen proeven van heerlijke wijnen maar ook lekker relaxen, luisteren naar live muziek en smullen van lekkere hapjes. Ontmoet de wijnimporteurs, laat u verrassen door spraakmakende presentaties en geniet van de speciale, ambachtelijk bereide tapas die zo heerlijk samengaan met een goed glas wijn.

Of schrijf u in voor de competitie ‘Wijnkenner van het Noorden’. Voor een live publiek battelen tegen andere wijnkenners! Met in de jury o.a. Onno Kleyn, bekend van zijn columns in de Volkskrant en schrijver van ruim 40 boeken over eten, smaak en wijn. Met veel plezier deelt hij tijdens een workshop zijn kennis, ervaring en liefde voor wijn met u. Naast eeuwige roem is er een mooi prijzenpakket te winnen met –uiteraard- wijn!

Het wijnevent van het noorden

Website: www.noordelijkwijnevent.nl