Entertainment

Notenkraker on Ice

Cirque On Ice

AEGON zaal

Prijs € 49,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 49,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De Muizenkoning, de Sneeuwkoningin en de Suikertaartfee binden hun schaatsen onder en vertellen het bekende verhaal van Clara, die op kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Om middernacht verandert de pop in haar dromen in een prins… Dertig topkunstschaatsers van de Imperial Ice Stars brengen de klassieker ‘De Notenkraker’ in een gloednieuwe ijsversie met kleurrijke projecties, weelderige kostuums en spectaculaire special effects.


Het verhaal van ‘De Notenkraker’ is een ongeëvenaarde kerstklassieker en nog steeds een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor alle generaties. Het sfeervolle ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor ijsvloer te bewonderen.
De Muizenkoning, de Sneeuwkoningin en de Suikertaartfee binden hun schaatsen onder en vertellen het bekende verhaal van Clara, die op kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Om middernacht verandert de pop in haar dromen in een prins. Samen gaan ze op avontuur.
De dertig topkunstschaatsers van de Imperial Ice Stars brengen het verhaal in een groots decor, met kleurrijke projecties, weelderige kostuums en spectaculaire special effects. Dat wordt een bijzondere kerst, waarin ons podium wordt omgetoverd tot ijsbaan.

Het betoverende kerstballet van Tsjaikovski nu op écht ijs