Festivals & Events

Diverse zalen

VANAF 4 JAAR

Highlight

Na succesvolle edities van Oerlol is er nu: ‘Oerknal Festival’. Een doe en experimenteer festival voor alle jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar en familie. De Harmonie wordt omgetoverd tot een festivalterrein met voorstellingen, proefjes, experimenten, workshops en veel creativiteit. In de stijl van het populaire testprogramma Checkpoint! Jij komt toch ook?

Tech Interactive en Mad Science

Tech Interactive is een spannende show vol ontploffingen, rook en wegschietende voorwerpen. Het publiek kijkt niet alleen naar de show maar wordt steeds uitgenodigd om mee te doen met het programma op het toneel. Stilzitten in de zaal is er ook al niet bij: het publiek moet ringen van rook ontwijken, wegspringen voor rondvliegende pingpongballen en meehelpen in een wedstrijdje crowdsurfen. Om alles goed en veilig te laten verlopen krijgen alle bezoekers een veiligheidsbril en gehoorbeschermers op.

De presentator van Tech Interactive is Ricardo Blei, bij het grote publiek bekend van zijn rol van Abel Brandt uit Spangas!

Tech Interactive speelt om 14.30 en 16.00 uur in AEGON zaal

Verspreid door de foyer kun je mee doen aan allerlei gave proefjes, experimenten en workshops. Zo zijn er spectaculaire FUN-stations van 'Mad Science' met o.a. droogijs, statische elektriciteit, binnen vuurwerk en slijm!

Durf jij deze avontuurlijke middag mee te beleven?

• Het pingpongballenkanon in actie.
  • Ringen van rook vliegen door de zaal.
  • Het wc-papierkanon doet zijn werk.
  • Bouw zelf je hovercraft.
  • Met hoeveel personen kun je op een ballon staan?
  • Douchen in een zeep-ontploffing.
  • Wedstrijdje crowdsurfen door de zaal.
  • Maak een wolk van stikstof.

Er is zoveel te doen!

Het knalt en bruist in De Harmonie tijdens het 'Oerknal Festival’. Naast de voorstellingen en demonstraties, word je de hele middag ondergedompeld in allerlei activiteiten, proefjes en experimenten. Met medewerking van:

• Wetsus - watertechnologie en laboratorium
  • Danswil - dansworkshops
  • Podiumschool Leeuwarden - Robot laboratorium
  • Opleiding NHL Docent beeldende kunst en vormgeving - Maak je eigen planeet of heelal
  • Kinderboekwinkel 'De Toverlantaarn' - maak je eigen magische tekening
  • Hogeschool Van Hall Larenstein - smaaklessen.

Hieronder klik je naar het volledige programmaoverzicht. De festivalprijs is € 12,50 voor de hele middag, inclusief voorstelling en alle activiteiten in de foyer. Jij komt toch ook?

Theater is leuk en dat willen we je graag laten zien!

Website: www.harmonie.nl

Mad Science - Droogijs
Mad Science - Slijm maken

Klik hier voor het volledige programma