Jeugd & Familie

Op avontuur in de Klassieke Muziek | Cursus

Het geheim van het Zwanenmeer

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

Kinderen en klassieke muziek gaan heel goed samen. Zeker als de muziek wordt omlijst met aansprekende en spannende verhalen. De kleurige wereld achter de prachtige muziek komt in beelden tot leven. Iedere middag een nieuw verhaal vanuit een klassieke invalshoek. Tijdens deze eerste middag ontdek je het geheim van het Zwanenmeer. Ergens bevindt zich een groot, magisch meer waar zwarte zwanen en witte te vinden zijn. Maar zijn het wel zwanen die daar zwemmen? En welke rol speelt die mysterieuze tovenaar? Beleef het ballet en de wondermooie muziek van Tsjaikowski en ontdek het geheim van het Zwanenmeer.

Kinderen en klassieke muziek gaan heel goed samen. Zeker als de muziek wordt omlijst met aansprekende en spannende verhalen. De kleurige wereld achter de prachtige muziek komt in beelden tot leven. Iedere middag een nieuw verhaal vanuit een klassieke invalshoek. Tijdens deze eerste middag ontdek je het geheim van het Zwanenmeer.

Ergens bevindt zich een groot, magisch meer waar zwarte zwanen en witte te vinden zijn. Maar zijn het wel zwanen die daar zwemmen? En welke rol speelt die mysterieuze tovenaar? Beleef het ballet en de wondermooie muziek van Tsjaikowski en ontdek het geheim van het Zwanenmeer.

Onderdeel van de serie ‘Op avontuur in de Klassieke Muziek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl