Klassiek

Op avontuur in de klassieke muziek

Vivaldi en de bevroren strijkstok

Rabobank zaal

Prijs € 7,50

VANAF 7 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 7,50

VANAF 7 JAAR

Rudolf Nammensma neemt kinderen, hun ouders of grootouders mee in de wereld van de klassieke muziek. Op een gegeven moment zit er niks anders op. Vivaldi trekt de wijde wereld in. In zijn eentje en dat is best wel spannend. In de bergen ontdekt hij de echo. In Amsterdam de winter. En die heeft hij nodig. Voor zijn Vier Jaargetijden. Een spannende belevenis met beeld- en geluidsfragmenten.

Op avontuur in klassieke muziek (7+)
Rudolf Nammensma neemt kinderen, hun ouders of grootouders mee in de wereld van de klassieke muziek. Klassieke muziek is leuk. Vet cool. En beslist niet ingewikkeld. Wat maakt Antonio (Vivaldi) allemaal mee en waarom schrijft hij de Vier Jaargetijden? En horen we de zomer of de winter ook? En wat beleeft George (Händel) in Londen. Brand in het paviljoen! En de koning is er ook nog bij.  En als Mozarts zusje jarig is en er is geen geld voor een cadeau, wat dan?  Beeld- en geluidsfragmenten maken deze zondagmiddagen tot een belevenis.
 
Vivaldi en de bevroren strijkstok | zo 2 okt
Händel en het brandende paviljoen | zo 29 jan
Mozart en het geheim verbond | zo 9 apr

Vivaldi en de bevroren strijkstok
Op een gegeven moment zit er niks anders op. Vivaldi trekt de wijde wereld in. In zijn eentje en dat is best wel spannend. In de bergen ontdekt hij de echo. In Amsterdam de winter. En die heeft hij nodig. Voor zijn Vier Jaargetijden. Een spannende belevenis met beeld- en geluidfragmenten.

Door Rudolf Nammensma

Website: www.harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Op avontuur in de klassieke muziek