Klassiek

Op avontuur in de klassieke muziek

Mozart en het geheim verbond

Rabobank zaal

Prijs € 7,50

VANAF 7 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 7,50

VANAF 7 JAAR

Rudolf Nammensma neemt kinderen, hun ouders of grootouders mee in de wereld van de klassieke muziek. "Niks zeggen tegen mijn zusje.” Het moet een verrassing blijven. Want ze is jarig. Maar wat doen Mozart en zijn vriendjes in de dierentuin? En waarom wordt er allemaal zwart papier gekocht? Ze wilde toch een papegaai hebben? Een spannende belevenis met beeld- en geluidsfragmenten. Door Rudolf Nammensma.

Rudolf Nammensma neemt kinderen, hun ouders of grootouders mee in de wereld van de klassieke muziek. Klassieke muziek is leuk. Vet cool. En beslist niet ingewikkeld. Wat maakt Antonio (Vivaldi) allemaal mee en waarom schrijft hij de Vier Jaargetijden? En horen we de zomer of de winter ook? En wat beleeft George (Händel) in Londen. Brand in het paviljoen! En de koning is er ook nog bij.  En als Mozarts zusje jarig is en er is geen geld voor een cadeau, wat dan?  Beeld- en geluidsfragmenten maken deze zondagmiddagen tot een belevenis.
 
Vivaldi en de bevroren strijkstok | zo 2 okt
Händel en het brandende paviljoen | zo 29 jan
Mozart en het geheim verbond | zo 9 apr

"Niks zeggen tegen mijn zusje.” Het moet een verrassing blijven. Want ze is jarig. Maar wat doen Mozart en zijn vriendjes in de dierentuin? En waarom wordt er allemaal zwart papier gekocht? Ze wilde toch een papegaai hebben? Een spannende belevenis met beeld- en geluidfragmenten.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Op avontuur in de klassieke muziek