Muziek

Op een mooie Pinksterdag

Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Topzangeressen Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg brengen een ode aan de grote componisten van het Nederlandse lied: Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans. Begeleid door een orkest onder leiding van Eric van Tijn zal deze avond een feest der herkenning zijn. Want wie kent niet tijdloze klassiekers als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Telkens weer’, ‘De Fabeltjeskrant’ en ‘Zeg ‘ns AAA’?


Drie topzangeressen brengen vanavond een ode aan de grote componisten van het Nederlandse lied: Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans. Dat betekent een avond lang genieten van grote klassiekers als ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Telkens Weer’, verrast worden door herontdekte muzikale pareltjes en verdrinken in jeugdsentiment bij ‘De Fabeltjeskrant’ en ‘Zeg 'ns AAA’. Het oeuvre van Bos, Bannink en Stokkermans is van onschatbare waarde en vormt ongeveer het DNA van de Nederlandse muziekgeschiedenis: van filmmuziek tot commercials, van ballads tot protestsongs, van televisieleaders tot kinderliedjes. Een heerlijk concert, waarin Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg worden begeleid door een orkest onder leiding van Eric van Tijn.


Regie: Erris van Ginkel | muzikale leiding: Eric van Tijn en Jochem Fluitsma | samenstelling: Jacques Klöters en Kick van der Veer

Website: www.jankedekkerproducties.nl