Cabaret

zaterdag

1 december   2018

Accent zaal

Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je hebt nog nooit van Nederlands beste impro-cabaretgroep gehoord, maar staat open voor hun nieuwe, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show. In ‘HOTEL’ wordt ingespeeld op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. Welke gast schoof onverwacht bij jou aan? Waar werd jij heel hartelijk ontvangen? Wie bleef er te lang plakken? Wie heb je liever niet in huis? Of in de straat? Of in je land? De ‘HOTEL’-gasten kunnen vanavond onbedaarlijk lachen. En na afloop mag u best even blijven plakken aan de bar.

Met (in wisselende samenstelling): Roemer van der Steeg, Tim Zeegers, Dave Luza en Daniel Koopmans

Nederlands beste improvisatie cabaretgroep

Website: www.opsterkwater.nl

de Volkskrant over Op Sterk Water: “De leden zijn fantastisch op elkaar ingespeeld en kunnen zowel acteren als zingen. (…) Binnen de improhoek van het cabaret is voor deze club maar één slogan denkbaar: Op Sterk Water, er is geen betere.”