Jeugd & Familie

Prijs € 25,-
JEUGD € 15,-

VANAF 6 JAAR

In een straat waar het altijd regende stond een huis waar altijd ruzie was. Esmaraldadina, Jaak en Valentijntino besluiten dat het genoeg is geweest. De kinderen gaan op zoek naar een oude wijze man. Er volgt een lange tocht dwars door een gigantisch sprookjesbos met stoere ninjapiraten, lieve heksen en een pindakaasprins. Rock-‘n-roll en zinderende barok begeleiden de drie helden op hun avontuurlijke tocht in deze muzikale familievoorstelling.

‘De PindakaasPrins’ is een muzikale familievoorstelling voor iedereen die weleens door de regen heeft gelopen. Er was eens, niet zo heel lang geleden, een straat waar het altijd regende. In die straat stond een huis waar altijd ruzie was, jaar in jaar uit. Op een dag besluiten de kinderen Esmaraldadina, Jaak en Valentijntino dat het genoeg is geweest met al die ruzie en regen. Zij gaan op zoek naar een oude wijze man en wat volgt is een lange tocht dwars door een gigantisch sprookjesbos met stoere ninja-piraten, lieve heksen en… een pindakaasprins. Onversneden rock-‘n-roll en zinderende barok begeleiden de drie helden op hun avontuurlijke tocht. “Geweldig muziektheater voor het hele gezin.” (Haarlems Dagblad)

Muzieksamenstelling: Judith Steenbrink, Tineke Steenbrink en Erik van der Horst | tekst: Freek Vielen | regie: Ria Marks | spel en muziek: Erik van der Horst, Kaspar Schellingerhout Maartje van de Wetering en Holland Baroque

Website: www.orkater.nl

Haarlems Dagblad:
“Geweldig muziektheater voor het hele gezin. (…) Muzikanten en acteurs brengen een wervelende, grappige, spannende maar ook ontroerende voorstelling. (…) Acrobaten zijn het. En goede zangers. De aria van kleine Jaak die probeert zijn grote, stoere broer uit de put te krijgen, is schitterend. (…) Een feest, deze voorstelling, die jonge kinderen meegeeft hoe mooi en spannend klassieke muziek is.”