Entertainment

november

Rabobank zaal

Prijs € 25,-

Paul de Leeuw gooide enkele seizoenen geleden hoge ogen met zijn onemanshow ‘Ik ben rustig!’. Maar soms is alleen maar sprake van vette pech. Bijvoorbeeld als je als Feyenoordsupporter kinderen hebt die voor Ajax zijn, als je in een foute besteleend rondrijdt of als een dierbare vriend overlijdt. Duizendpoot Paul de Leeuw zorgt tijdens een ontspannen avondje weer voor afwisseling tussen hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes.

Paul de Leeuw gooide een paar seizoenen geleden hoge ogen met zijn onemanshow ‘Ik ben rustig!’. Zo kende Trouw hem vier sterren toe: “Een openhartig cabaretprogramma van een man die steeds beter beseft wat hij heeft in het leven.”
Maar soms zit dat leven niet mee. Geboren worden in Rotterdam, maar je kinderen zijn Ajax-supporters. Je vader koopt Ruud Gullit, maar leent je geen geld voor een autootje. Poliepen in de blaas. Dat is humor waar je een beetje om moet huilen, dat is ‘VETTE PECH’. Je leest het, Paul zorgt weer voor een ontspannen avondje vol hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes.

Spel en zang: Paul de Leeuw | piano: Miguel Wiels of Bernd van den Bos

Vette pech als je dit mist!

Website: www.bopper.nl