Jeugd & Familie

Peter Pan: Het echte verhaal

Nationaal Jeugd Musical theater

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 6 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 6 JAAR

'Peter Pan: Het echte verhaal' is de gloednieuwe musical van het Nationaal Jeugd Musical Theater. In het oude Londen leest Wendy Darling haar twee broertjes elke avond voor over het eiland der fantasieën. Totdat Peter Pan en het elfje Tinkerbel de kinderkamer binnen vliegen en de drie kinderen meenemen naar Nimmerland. Na vele avonturen ontdekken zij dat er geen grenzen bestaan als je gelooft in een wereld van wensen en in de kracht van geluk.

Na succesvoorstellingen als ‘Narnia de Musical’ en ‘De Tovenaar van Oz’ brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater een gloednieuwe musical, gebaseerd op het wereldberoemde boek van J.M. Barry, over een jongen die niet volwassen wil worden: ‘Peter Pan: Het echte verhaal’.
In het oude Londen woont de familie Darling. Iedere avond leest de oudste dochter Wendy haar twee broertjes voor over het eiland der fantasieën, Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en het elfje Tinkerbel de kinderkamer binnen en nemen de kinderen mee naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Verloren Jongens en staan ze oog in oog met piraten, zeemeerminnen en indianen. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in een wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat.


Concept, tekst, regie en muziek: Elise Berends | choreografie: Junior van Keulen

Website: www.peterpanmusical.nl