Cabaret

Peter Pannekoek

DNA

woensdag

8 februari   2023

  20:15 - 21:45 uur
Geen pauze

Uitverkocht
donderdag

9 februari   2023

  20:15 uur

Uitverkocht
Grote zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

woensdag

8 februari   2023

  20:15 - 21:45 uur
Geen pauze

Uitverkocht
donderdag

9 februari   2023

  20:15 uur

Uitverkocht
Grote zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst te geven?

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip.

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.


Secure Smart Tickets
Voor deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van Ticketmatic Secure Smart Tickets. Om je tickets te ontvangen heb je de Ticketmatic app nodig op je smartphone. Download de Ticketmatic app in de app store (klik hier voor Android en hier voor Apple). Zorg dat je de app al hebt geïnstalleerd voor dat je gaat bestellen. Je hebt de app namelijk tijdens het bestellen nodig. Daarbij is het belangrijk dat je de tickets met hetzelfde e-mailadres bestelt als waarmee je je account in de app hebt aangemaakt. De QR-scancode van je ticket wordt vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling actief. We maken gebruik van Secure Smart Tickets om (dure) doorverkoop van tickets van deze voorstelling te voorkomen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze kassa.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail