Jeugd & Familie

Peuterfestival | Ssst de tijger slaapt

De Toren van Geluid

Kies een datum / tijd:

Accent zaal

Prijs € 10,-

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Versier je dierenmasker

zondag

31 maart   2019

  10:15 uur

Uitverkocht
zondag

31 maart   2019

  11:45 uur
Accent zaal

Prijs € 10,-

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Versier je dierenmasker

Een slapende tijger wil je niet wakker maken, want tijgers zijn gemeen. Maar is dat echt wel zo? In Ssst! De tijger slaapt, gebaseerd op het prentenboek van Britta Teckentrup, zie je heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, dat het opneemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest? . Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de allerkleinsten mee in dit muzikale en grappige avontuur, waarin dieren echt tot leven komen. Eerder maakte dit gezelschap succesvolle voorstellingen over de bekende poezen Pim en Pom.

Maak je eigen dierenmasker! (11.00 – 12.00 uur) Kom tijdens dit festival langs bij de creatieve stand in de foyer en kleur & versier je eigen dierenmasker!

Een schildpad is supersloom, een muis bijt in je teen en een slapende tijger wil je niet wakker maken. Want tijgers zijn gemeen. Maar is dat echt wel zo?
In ‘Ssst! De tijger slaapt’, gebaseerd op het prentenboek van Britta Teckentrup, zie je de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, dat het opneemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de allerjongste theaterbezoekertjes mee in dit muzikale en grappige avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Het gezelschap maakte eerder met veel succes voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom.

De foyer wordt omgetoverd tot een oerwoud. Kom je ook spelen?

Website: www.detorenvangeluid.com