Cabaret

Afterparty met DJ

AEGON zaal

Afterparty met DJ

Vier jaar geleden maakte Nederland kennis met Vlaming Philippe Geubels. Met de succesvolle cabaretvoorstelling 'Made in Belgium' debuteerde hij toen in theaters in ons land. Dat debuut eindigde zelfs met uitverkochte shows in het Amsterdamse Carré. Met 'Bedankt voor Alles' keert Geubels terug naar de Nederlandse podia. Een voorstelling waarin hij onvermoede kunsten vertoont.

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedy-podium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde. Vier jaar geleden debuteerde hij in de Nederlandse theaters met ‘Made in Belgium’. Een even stormachtige doorbraak was het gevolg en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré.
Nu is het tijd voor ‘Bedankt voor Alles’, een show die de ‘wereldberoemde’ Vlaming in zowel Nederland als België op de podia brengt waarin hij onvermoede kunsten vertoont……

Artiest: Philippe Geubels Productie: Pretpraters Boekingen: Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties Website: www.bedankt-voor-alles.nl

Jurylid bij De Slimste Mens Ter Wereld

Website: www.bedanktvooralles.be