Cabaret

Pieter Derks

Spot

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Alles wat zichzelf serieus neemt, moet bespot worden. Met dit pittige uitgangspunt laat Pieter Derks zijn publiek de hele avond opgelucht lachen om de wereld, het nieuws en nog belangrijker: onszelf. In zijn splinternieuwe voorstelling ‘Spot’ keert hij de wereld opnieuw op zijn geheel eigen geestige en gevatte wijze binnenstebuiten.

In zijn splinternieuwe voorstelling ‘Spot’ keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten op zijn geheel eigen geestige en gevatte wijze. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot worden. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf.

Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo

Website: www.pieterderks.nl

NRC Handelsblad **** over ‘Zo Goed als Nieuw’:
“Gevat, slim, geestig – zeker – maar deze keer is hij ook de denkende cabaretier. (…) Derks laat ons nog een keer kijken. Dat is uitzonderlijk en bewonderenswaardig cabaret.”

Trouw **** over ‘Zo Goed als Nieuw’:
“Vileine en intelligente humor en verhalen.”

De Telegraaf **** over ‘Zo Goed als Nieuw’:
“Hij voelt vlekkeloos aan wat er in de maatschappij leeft en vertaalt dat naar eigenzinnige observaties en mooie grappen.”

de Volkskrant **** over ‘Zo Goed als Nieuw’:
“Het is Pieter Derks gelukt om de grote thema’s van deze tijd te verpakken in een luchtige, gek genoeg zelfs opgewekte voorstelling.”