Cabaret

Plien en Bianca

En nu dan?

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

maandag

10 februari   2020

  20:15 uur
dinsdag

11 februari   2020

  20:15 uur
AEGON zaal

Prijs € 35,-
incl. garderobe en pauzedrankje

In ‘En nu dan?’ wacht een onvergetelijke stoet aan typeringen. Plien & Bianca nemen je een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Een genre op zich... Niet voor niets zijn Plien & Bianca al jaren niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven. Nog even wachten en dan is het zover!

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo Plien & Bianca zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.


Regie: Patrick Stoof en Kees Prins | Tekst: Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins | Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp | Kostuumontwerp: Arno Bremers | Lichtontwerp: Marc Heinz

Na het enorme succes van Selma Ann Louis zijn Plien & Bianca met hun nieuwe eigen show terug in De Harmonie!

Website: plienenbianca.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail