Poems & Paintings

Prijs € 15,-
JEUGD € 12,50
incl. garderobe

De aanstekelijke energie van jong danstalent en de souplesse en kracht van de professionele dansers van dansgroep Duende vormen de kracht van de dansvoorstelling ‘Poems & Paintings’. In deze kleurrijke en dynamische moderne dansvoorstelling voor jong en oud worden meesterwerken van Brecht, Holst, Margritte, Escher en Pyke Koch omgesmolten tot bewegingsfrasen, decors en visuals die het verhaal achter het kunstwerk ontrafelen.

De aanstekelijke energie van jong danstalent en de souplesse en kracht van de professionele dansers van dansgroep Duende nemen je mee in de dansvoorstelling ‘Poems & Paintings’.
Een kleurrijke en dynamische moderne dansvoorstelling voor jong en oud.
Meesterwerken van Brecht, Holst, Margritte, Escher, Pyke Koch worden omgesmolten tot bewegingsfrasen, decors en visuals die het verhaal achter het kunstwerk ontrafelen.
In totaal zijn er zeven choreografieën te zien met verschillende sferen, decors, kostuums en klassieke en moderne muziek. Naast Grietine Molenbuur, choreograaf en artistiek leider van deze productie, zijn de volgende gastchoreografen aangetrokken: Karin Lambrechtse (ex-danseres Introdans), Thom Stuart (choreograaf bij DDDDD) en Rutkay Ozpinar (danser en choreograaf Korzo). De cast bestaat uit vier professionele dansers en twaalf Friese danstalenten.

Zorg ervoor dat u 19.45 uur in de foyer bent voor het “dansvoorafje”! De 60 danstalenten van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân warmen u vast op! Zij dansen voor u choreografieën gebaseerd op het werk van de kunstenaars van de kleurrijke Cobra beweging: Karel Appel, Eugène Brands en Constant Nieuwenhuys.

Inleiding door Grietine Molenbuur

Website: www.jdof.nl