Jeugd & Familie

Prentenboekjesfestival | Het Muizenhuis

Mariska Simon

Accent zaal

Prijs € 10,-

VANAF 3 JAAR

Accent zaal

Prijs € 10,-

VANAF 3 JAAR

Het Muizenhuis heeft twee bewoners: Sam en Julia. Sam is superverlegen en reuzebraaf, Julia is supernieuwsgierig en reuze-eigenwijs. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig. En andersom. Misschien dat ze juist daarom de allerbeste vrienden zijn. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van deze twee bijzondere muizen in een tot de verbeelding sprekende, prachtig vormgegeven voorstelling.

Prentenboekjesfestival - Feest in de stad (van 2 t/m 5 jaar)

De Harmonie wordt veranderd in Prentenboekstad. Er zijn nieuwe bewoners komen wonen in deze vrolijke stad. Het belooft opnieuw een groot feest te worden, met in de voorstellingen ‘nijntje op de fiets’ (2+) en ‘Het Muizenhuis’ (3+). Voor en na de voorstellingen kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de avontuurlijke theaterfoyer. Een onvergetelijke belevenis voor jongens en meisjes, maar ook voor familieleden, vriendjes en de oppas!

Feestelijk prentenboekjesfestival: een onvergetelijke belevenis voor jong én oud!


Spel, liedjes en projectie: Mariska Simon | regie: Ferdi Jansen | arrangementen: Bas Schneider | decor: in samenwerking met Studio Schaapman

Kom ook naar Prentenboekenstad!

Website: www.vanaf2.nl