Klassiek

Participatoryconcert

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Via de Participatoryconcerten krijgen Masterstudenten van het Prins Claus Conservatorium de gelegenheid om zich onder te dompelen in bekend en onbekend kamermuziekrepertoire, samen met enkele hoofdvakdocenten.

Door het koppelen van masterstudenten aan docenten krijgen studenten de mogelijkheid zich al tijdens hun studie met hun toekomstige collega’s op het concertpodium te presenteren en zo ervaring op te doen met hun toekomstige beroepspraktijk.

J. Brahms - Piano Quintet in F minor, Op. 34

-Allegro non troppo
-Andante, un poco Adagio
-Scherzo. Allegro – Trio
-Finale. Poco sostenuto - Allegro non troppo - Presto non troppo

Chris Duindam (viool), Matthias Emmerink (viool), Guillem Cabré Salagre (altviool), Teodora
Nedyalkova (cello), Ellyne Wieringa (piano)- 1&2 mov., Azusa Yamaki (piano) 3&4 mov.

G. Fauré - Piano Quartet No. 2 in G minor, Op. 45
-Allegro molto moderato
-Allegro molto
-Adagio non troppo