Te gast

Proud on Stage

Top Secret, Elske DeWall en Avant Garde

AEGON zaal

Prijs € 22,50

AEGON zaal

Prijs € 22,50

Een totaaltheaterspektakel met muziek, show, dans, en percussie van topniveau. Proud on Stage pakt op zaterdag 14 oktober uit met een line-up van absolute klasse. Publiekstrekker tijdens de middag- en avondshow is het wereldberoemde Top Secret Drum Corps uit Basel (Zwitserland), onder andere bekend van hun optredens op de Edinburgh Tattoo.


Tijdens het theaterspektakel treedt de Friese topzangeres Elske DeWall op met de Leeuwarder brassband Soli Brass en zet dansgroep Avant Garde Collective (winnaar Battle on the Dancefloor) de zaal op z’n kop. De fietsende muzikanten van Bicycle Showband Crescendo Opende studeren speciaal voor Proud on Stage een show in.

De organisatie wil toptalent uit de zang- en korensector, de showkorpsenwereld en de danscultuur een podium bieden en samenbrengen met professionele artiesten. Resultaat is een afwisselende theatervoorstelling van zo’n twee uur met het beste dat Nederland te bieden heeft op amateur- en op professioneel niveau.

De eerste editie van Proud on Stage in 2016 werd enorm goed gewaardeerd door het publiek. Dat het evenement ook in het buitenland opviel, blijkt wel uit het feit dat Top Secret dit jaar heeft besloten om Leeuwarden als enige optreden in Nederland op te nemen in hun agenda. Ze komen met 22 performers naar De Harmonie. 

Naast de hierboven genoemde deelnemers kan het publiek tijdens Proud on Stage ook nog genieten van het Leeuwarder Pasveerkorps, het theatrale Popkoor Djemm, de springende muzikanten van Advendo Sneek, slagwerkgroep European X in samenwerking met popkoor First Beat en T-Brass in de afterparty na de avondshow.
Deelnemersoverzicht
Top Secret Drum Corps (Basel, Zwitserland)
Elske DeWall
Pasveerkorps Leeuwarden
Avant Garde Collective (Winnaar Battle on the Dancefloor)
European X
Popkoor First Beat
Bicycle Showband Crescendo Opende
Popkoor Djemm
Advendo Sneek
Soli Brass Leeuwarden
T-Brass (afterparty)

Totaaltheaterspektakel met onder andere Top Secret, Elske DeWall en Avant Garde

Website: www.proudonstage.nl