PURE 99

Prijs € 22,-

Rabobank zaal

Prijs € 22,-

'Rumours' van Fleetwood Mac verscheen in 1977. Veertig jaar later staat dit legendarische album van de Brits-Amerikaanse band centraal in een hoogstaand theaterconcert van PURE 99. Niet alleen de klassiekers ‘Don´t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ worden gespeeld: álle songs passeren live de revue. Afgewisseld met verhalen over de totstandkoming van het album. Daarnaast speelt PURE 99 nummers van invloedrijke jarenzeventigartiesten.

In 1977 bracht Fleetwood Mac het album ‘Rumours’ uit, een instant million seller. Met hits als ‘Don´t Stop’, ‘Go Your Own Way’, ‘Songbird’, ‘The Chain’ en ‘Dreams’ liet de band horen in absolute topvorm te zijn. Veertig jaar na dato geeft PURE 99 een theaterconcert waarin deze legendarische plaat centraal staat. Alle songs worden live gespeeld en afgewisseld met verhalen over de totstandkoming van het album, zoals over de turbulente verhoudingen tussen de bandleden.

Daarnaast put PURE 99 uit zijn uitgebreide ‘70’s Unplugged’-schatkist met nummers van artiesten die medebepalend waren voor het muzikale landschap van de gouden jaren van de popmuziek.

Alle songs van het album 'Rumours' uit 1977!

Website: www.harmonie.nl